Parodi Azrul Sayang

Below are the Parodi Azrul Sayang result which're collected from trusted resources. You can start playing the media by clicking the "Listen" button to listen on mp3, "Play Video" button to play the video, or download the parodi azrul sayang by clicking the "Download" button. If you can't see the result just try to search again using another simple keywords using search box above.

Parodi Azrul Sayang Results

MeleTOP - Parodi - Sayang

Jom layan parodi #mele oleh azrul dan jihan melakonkan semula klip shae - sayang! saksikan #mele, selasa, 10 malam di astro ria (104) Mele Parodi Sayang
Added on February 13, 2013 |
Download Play Video Listen

[HD] Parodi Aksi "Liar" Azrul Anwar Politisi PPP Ngamuk di Sidang DPR 28 Oktober 2014

S.youtubem/watchv=uggrhh3wxha - parodi aksi "liar" azrul anwar politisi ppp ngamuk di sidang dpr 28 oktober 2014. Hd Parodi Aksi Liar Azrul Anwar Politisi Ppp Ngamuk Di Sidang Dpr 28 Oktober 2014
Added on October 28, 2014 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Uji Bakat AF [17.06.2014]

Sambil korang gigih nak audition untuk apa-apa program pun, sila sensitif dengan keadaan sekeliling k! jangan jadi macam yang azrul & jihan tunjuk dalam Mele Parodi Uji Bakat Af 17 06 2014
Added on July 7, 2014 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Juvana The Movie

Jom layan parodi #mele kali ini menampilkan azrul dan jihan melakonkan semula babak-babak dalam juvana the movie! saksikan mele, selasa, 10 Mele Parodi Juvana The Movie
Added on February 21, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Adam & Hawa (Bhg 1)

Parodi daripada babak dalam drama bersiri adam & hawa. parodi disampaikan oleh azrul dan jihan saksikan mele, setiap selasa, 10 malam di astro ria Mele Parodi Adam Hawa Bhg 1
Added on October 31, 2012 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Tegar 'Aku yang Dulu Bukanlah yang Sekarang' [24.09.2013]

Langgan yt astro mele, /ytmele azrul dan jihan yang nak buat klip tegar - aku yang dulu bukanlah yang sekarang. mele ke tidak Mele Parodi Tegar Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang 24 09
Added on September 26, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Temubual bersama Azrul & Jihan [09.07.2013]

Raja dan ratu parodi mele in the house. nak ganti main host mele katenye. boleh ke tidak jom layan! saksikan mele, setiap selasa, 10 malam di Mele Temubual Bersama Azrul Jihan 09 07
Added on July 17, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Ajari Aku

Jom layan parodi #mele membawakan klip anuar zain, ajari aku lakonan semula oleh azrul dan didie alias! saksikan #mele, setiap selasa, Mele Parodi Ajari Aku
Added on January 30, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Patah Seribu

Telefilem lakonan shila amzah ini pula dijadikan parodi oleh nabil, azrul dan jihan. kisahnya pasal nyamuk! Mele Parodi Patah Seribu
Added on November 15, 2012 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Amir & Loqman Pergi Ke Laut Episod 100 [30.09.2014]

Minggu ini, jihan dan azrul membuat parodi belakang tabir filem yang baru je ditayangkan di pawagam iaitu 'amir & loqman pergi ke laut'. jom layan ni! Mele Parodi Amir Loqman Pergi Ke Laut Episod 100 30 09 2014
Added on October 3, 2014 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Fear Factor Selebriti Malaysia

Parodi #mele kali ini bersama jihan dan azrul dalam rancangan fear factor selebriti malaysia! saksikan mele setiap selasa, 10 malam di astro ria Mele Parodi Fear Factor Selebriti Malaysia
Added on March 16, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Aku Terima Samosanya

Jom layan parodi #mele dengan kisah aku terima samosanya lakonan azrul dan jihan! saksikan mele, setiap selasa, 10 malam di astro ria (104) Mele Parodi Aku Terima Samosanya
Added on January 8, 2013 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Adab Semasa Di Dalam Dewan Anugerah [04.02.14]

Parodi #mele kali ni, jangan jadi macam contoh-contoh yang jihan dengan azrul tunjuk ni! nak tahu kenapa haruslah tonton ni sampai habis :) Mele Parodi Adab Semasa Di Dalam Dewan Anugerah 04 02 14
Added on February 7, 2014 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Tahun Melawat Malaysia 2014 Episod 101 [07.10.2014]

Pernah tak pelancong cuba bercakap dengan korang tapi korang tak faham jom tengok parodi yang jihan dengan azrul buat minggu ni! #mele subscribe Mele Parodi Tahun Melawat Malaysia 2014 Episod 101 07 10 2014
Added on October 10, 2014 |
Download Play Video Listen

MeleTOP - Parodi - Super Spontan [15.10.2013]

Super spontan dah jadi super serious uols! jom tengok game apa yang azrul & jihan main dalam super serious ni! saksikan mele, setiap selasa, Mele Parodi Super Spontan 15 10
Added on October 17, 2013 |
Download Play Video Listen
Random Downloads : signed grateful dead guitar brings over 500 000 atsigned grateful dead guitar brings over 500 000 atanandwari pandhariche lekraThings Will Go My Way lyricsThings Will Go My Way lyricsThings Will Go My WayThings Will Go My WayThe Calling Things Will Go My WayThe Calling Things Will Go My Waythe calling things will go my way lyricsthe calling things will go my way lyricsThe Calling Things Will Go My WayThe Calling Things Will Go My WayEd Sheeran Thinking Out Loud LyricsEd Sheeran Thinking Out Loud Lyricssigned grateful dead guitar brings over 500 000 atsigned grateful dead guitar brings over 500 000 attoy gec si 1 b l m 02 10 atv fan klubBatman v Superman: Dawn of Justice Official Teaserhow to edit a postPerfect StrangersAn Acoustic Evening At The Vienna Opera HouseThe Best Classical Album…Ever!Right Place Right TimeLuluDark EyesFast And The Furious, The: Tokyo Drift European ImportWhite Noise for Tinnitus, Colic, Baby Relaxation, Sound MaskingAcoustic LoveDownton Abbey – OST albumRemember Cat Stevens – The Ultimate CollectionNeed You NowH.A.A.R.P: Live from Wembley CD/DVD (Special Edition)Austin PowersPurple RainBuddha Bar 8VICTIM OF RITUALComfort Of StrangersA Kiss Before You Go (Incl. Mp3 Download Voucher) VINYLScary Monsters & Nice SpritesChariots Of FireEinaudi: Una MattinaThe Hollies – Greatest HitsHappy Birthday and Classic Party SongsA Gift of Love Vol.1: Music Inspired By Love Poems of RumiVoyageAt The BBCWar Of AgesAmerican Pie – The Greatest HitsBatman – The Dark Knight Rises – OSTThe World Needs Changing: Street Funk & Jazz Grooves 1967-1976SubstanceDueling Banjos From The Original Soundtrack DeliveranceTumble Tots: Action Songs – Dance and SingThe Living InfiniteTime Capsule (Songs for a Future Generation): The Greatest HitsYou Can’t Teach An Old Dog New Tricks